2017. február 3., péntek

Te eldöntötted már?


Vége a karácsony után fogyjál le szezonnak, jöhet a felkészülés a bikini szezonra! Igaz?


Aki olvas egy ideje, tudja, hogy mennyire feldühít a szezonális fogyókúra, és a kinézet mint motivációs eszköz/cél. Utóbbira még azt mondom, persze, mindenki szeretne jól kinézni, de ha lehet, ne szezonálisan!

Szeretném, ha jól éreznéd magad a bőrödben! Ha ehhez le kell adnod pár kilót, vagy nagyobb állóképességednek kell lennie, akkor abban is segíteni szeretnék!

Hogyan? A legfontosabb, hogy döntsd el, hogy ezt szeretnéd. Nem a leadott szűk nadrágok miatt, nem a narancsbőr miatt, nem a reklámok miatt, nem a szomszéd miatt...CSAK MAGADÉRT! Minden más motiváció kívülről érkezik és múlandó.
Ha mindig látod magad előtt a célt, menni fog! Mert a cél, egy BOLDOGABB ÉN elérése! Lásd a boldogabb önmagad!
Kép forrása: http://szenyanildiko.hu/ 

Ez eddig jól hangzott. És még igaz is. De mi van akkor, ha így sem megy? Ha állsz a hűtő előtt, fogcsikorgatva próbálsz ellenállni - mert a "jövőbeli, boldog én" visszanéz Rád, és azt mondja, látod, miattad később tudok eljönni -, de nem megy... És felfalod a holnapra kiporciózott ebédet, még két diétás süteményt, és elkeseredve jön a felismerés, hogy "elbuktál"...

Ez már nem hangzik jól, igaz? Pedig hidd el, hogy semmi gond! Minden rendben van így is! Mikor ezt tetted, szépen ölelgesd meg magad, és gondolkodj el azon, hogy vajon miért tetted? Miben kell erősödnöd ahhoz, hogy kitartóbb legyél? Mivel kell kitöltened azt az űrt, amit evéssel pótolsz?
Hosszú idő lesz. De rá fogsz jönni! Talán unalmassá vált valami az életedben, és ezzel dobod föl. Talán hiányzik egy kis plusz szeretet, és ezzel váltod ki a jó érzést. Számtalan oka lehet.

Beszélgess magaddal!
Szánj időt magadra!
Szeresd magadat! Szeresd a jövőbeli magadat!

És menni fog!

Sok kitartást és hitet kívánok!

Zsófi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése